Tegometall

servisni centar i prodaja za Bosnu i Hercegovinu

Naša standardna rješenja su sada isprobana i testirana u bezbroj instalacija širom svijeta i nikada nisu propustila pružiti vrhunsku fleksibilnost i funkcionalnost u teškom konkurentskom okruženju, dok dosljedno zadovoljavaju individualne potrebe i zahtjeve miliona zadovoljnih kupaca. Međutim, kada koristimo riječ ‘standard’, svakako ne mislimo na prosjek.

U stvari, izrada i izdržljivost koji definiraju naše sisteme omogućili su im da postanu savršeni predstavnici našeg visoko cijenjenog Tegometall asortimana proizvoda. Ove karakteristike impresioniraju naše kupce u svim sektorima i industrijama širom svijeta, čineći naše sisteme polica crème de la crème kada je riječ o rješenjima opreme za trgovine. Postavili smo mjerilo za ambiciozne proizvođače rješenja za uređenje trgovina.

Svaka kompanija, i svaka radnja je jedinstvena na svoj poseban način, a biti u mogućnosti koristiti jedan standard za ispunjavanje izuzetno široke palete zahtjeva i zahtjeva pravi je izazov. Usavršavajući naše sisteme tokom mnogo godina, Tegometall je sada u mogućnosti da izvuče najbolje iz specifikacija naših kupaca, bez obzira na njihova prostorna ograničenja i zahtjeve. Naš širok izbor standardnih proizvoda nudi optimalna rješenja za trgovine u rasponu od kioska do robnih kuća, od trgovaca na glavnoj ulici pa sve do DIY prodajnih mjesta usmjerenih na trgovinu.

Ako tražite prostor, organizaciju, fleksibilnost i produktivnost, naši proizvodi su idealni za su idealno rješenje za Vas.

NAJBRŽA ISPORUKA U BIH.  

Nudimo police sa skladišta u bijeloj i antracit boji. 

Police je moguće kombinirati dubine 37, 47 i 57 cm, širine 66,5, 100 i 125 cm, visine 140, 160, 180, 220 i 240

Sve ostale boje i dimenzije možemo raditi po narudžbi, uz veoma kratak rok isporuke.

 Za savjete, ponude i predračune stojimo Vam na raspolaganju. Nudimo Vam i besplatnu izradu idejnog rješenja projekta.

Uz police nudimo i ostalu trgovačku opremu: trgovačke korpe, trgovačka kolica, nosače cijena, nosače akcijskih cijena, kukice za police te lagane paletne regale pogodne za prodajne i skladišne prostore. 

 

 


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja o proizvodim i uslugama, kontaktirajte nas putem kontakt forme, e-mailom ili pozovite kontakt telefon.

Imate pitanje?