MetalSistem

servisni centar i prodaja za Bosnu i Hercegovinu

METALSISTEM nudi vrhunska rješenja za rukovanje materijalima kako u statičnim tako i u automatiziranim aplikacijama. METALSISTEM predstavlja pouzdanog partnera sa konkurentnim rješenjima koja nude najviše standarde kvalitete koji su trenutno dostupni u industriji.

Brojni međunarodni patenti potvrda su jedinstvenosti i ekskluzivnosti ovih proizvoda, njihovog kvaliteta, sigurnosti, svestranosti, performansi i isplativosti.
METALSISTEM se kroz svoju marku SIDAC pozicionira kao vodeći proizvođač rješenja za maloprodaju i opremanje trgovina, nudeći širok spektar naprednih rješenja za izlaganje od malih do velikih prodajnih prostora za hranu i neprehrambenu hranu.

Širok raspon visokokvalitetnih završnih obrada i prilagođena modularnost su među ključnim karakteristikama brenda SIDAC.
Namjenska fotonaponska rješenja za podršku su posebno razvijena da zadovolje širok spektar standarda panela i postavljanja lokacija kao što su aplikacije na otvorenom polju, krovovima i staklenicima.

Superinox je METALSISTEM-ov jedinstveni koncept opremanja za moderan život, izrađen od nehrđajućeg čelika, idealan za unutarnju i vanjsku upotrebu.
METALSISTEM modularna rješenja ograde od pocinčanog i nehrđajućeg čelika predstavljaju istovremeno atraktivnu karakteristiku i kreativnu aplikaciju proizvoda koja može dovršiti i rukovanje materijalom i fotonaponsku instalaciju. Elegantna rješenja ograda, karakterizirana minimalističkim tehnološkim izgledom, mogu se primijeniti i u kućnim okruženjima.

 

NAJBRŽA ISPORUKA U BIH.  

Nudimo police sa skladišta u više boja. 

Police je moguće kombinirati dubine 37, 47 i 57 cm, širine 66,5, 100 i 125 cm, visine 140, 160, 180, 220 i 240

Sve ostale boje i dimenzije možemo raditi po narudžbi, uz veoma kratak rok isporuke.

 Za savjete, ponude i predračune stojimo Vam na raspolaganju. Nudimo Vam i besplatnu izradu idejnog rješenja projekta.

Uz police nudimo i ostalu trgovačku opremu: trgovačke korpe, trgovačka kolica, nosače cijena, nosače akcijskih cijena, kukice za police te lagane paletne regale pogodne za prodajne i skladišne prostore. 

 

 


Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja o proizvodim i uslugama, kontaktirajte nas putem kontakt forme, e-mailom ili pozovite kontakt telefon.

Imate pitanje?